Son Dakika Haberler
“width=“1293

CÜBBELİ FETVASIMI ? İŞİD MİLİTİNINA BENZEDİĞİ İÇİN KATLEDİLDİ

CÜBBELİ FETVASIMI ? İŞİD MİLİTİNINA BENZEDİĞİ İÇİN KATLEDİLDİ
Okunma : 2.086 views Yorum Yap

Cubbeliahmet
ÜLKEMİZE BUNLARI YAŞATMAYIN

Sözcü.com.tr nin haberine göre Adana’da IŞİD militanlarına benzeyen tekstil işçisi Ethem Türkben, maskeli iki kişi tarafından ailesinin gözü önünde katletildi.

Adana’da IŞİD militanlarına benzeyen tekstil işçisi Ethem Türkben, maskeli iki kişi tarafından ailesinin gözü önünde katletildi.
33 yaşındaki Ethem Türkben’in IŞİD militanlarına benzediğini için öldürüldüğü iddia edildi.

imageSeyhan İlçesi Gülbahçe Mahallesi’nde yaşanan olayda yatsı namazından dönen Ethem Türkben, hamile eşi ve çocukları ile birlikte evinin avlusunda yemek yemekteydi. Evin duvarından atlayan iki kişi Türkben’e yakın mesafeden ateş etti. Komşuları ağır yaralanan Türkben’i Özel Güney Adana Hastanesi’ne götürdü ancak Türkben yolda yaşamını yitirdi. Polisin ise Suruç’taki saldırıyı protesto edenlerin gösterileri nedeni ile olay yerine 2 saat kadar geç gittiği iddia edildi.

SAKALI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLDÜ

Türkben’in yakınları Türkben’in sırf sakalı yüzünden PKK’lılarca öldürüldüğünü iddia etti. Türkben’in, 3 yıl kadar önce namaz kılmaya başladığını ve gönüllü olarak da müezzinlik yaptığını anlatan yakınları, görünüşü nedeni ile de PKK’lılar tarafından tehdit edildiğini anlattı.

CÜBBELİ AHMET HOCA “Rastlarsanız Katledin” ZERRE KADAR ACIMAYIN DEDİ
‘Zerre kadar acımayın.

SÖZCÜ.Com.tr nin haberine göre, Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, IŞİD hakkında çok tartışılacak bir yazı yazdı. Mahmut Ünlü, IŞİD mensuplarının görüldüğü yerde katledilmesini salık verdiği yazısında “Zındıklar! Allah kahreylesin onları. Allah helak eylesin onları” dedi. Cübbeli ahmet Hoca IŞİD mensupları için de ’cehennem köpekleri’ dedi.

IŞİD’in camileri bombaladığına dikkat çeken ‘Cübbeli Ahmet‘, ““Kâbe’yi yıkacağım” diyor. Medine ellerine geçse yeşil kubbeyi indirirler Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in başına. Samimi söylüyorum. Zerre kadar acımayın. Bunlar Hariciler (Bugünkü Işid). Bunlar Hazreti Ali’yi kâfir oldu diye öldüren zihniyettir. Bunlar cehennem köpekleridir. Bunların en büyük düşmanları bizim gibi kişilerdir. Ehl-i Sünnet insanları sevmezler” ifadelerini kullandı.

‘Cübbeli‘, IŞİD’lilerin görüldüğü yer öldürülmesi gerektiğini de savunarak, “Kâinatın Efendisi “Onlara rastlarsanız Ad ve İrem kavmi ile savaşırcasına onları katledin. Onları öldürene ecir, onların öldürdüklerine de şehitlik vardır’’ buyurmuştur. Kesin hadisler bunlar kesin” yorumunu yaptı.

‘Cehennem köpekleri’
“Kâinatın Efendisi bu haricilerin cehennem köpekleri olduğunu bildirdi” diyen Cübbeli, “İşte yine uzantıları çıktı. Allah şerlerinden muhafaza eylesin. Onun için bizim dediğimiz cihat o değil. Ama Allah yolunda cihat gerekir. İcap edebilir. Vatan tehlikeye girer, canın gider, malın, namusun, dinin, imanın tehlike altında olabilir. Böyle sıkıntılar var. Ne yapacaksın? O zaman Allah yolunda cihat farz olur. O zaman herkese farz olur. Seferberlik denir ona” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)