Son Dakika Haberler

Doğru Bildiğin Yolda Tek Başına Yürü. Mustafa BALCI

Doğru Bildiğin Yolda Tek Başına Yürü. Mustafa BALCI
Okunma : 1.228 views Yorum Yap

Onlar ne mezarlara çaput bağladı. Onlar ne insanlar tanıdı abdest almadan cenaze namazı kılan, ateist olduğu halde Allaha inanan, İslam’ ı ezbere bildiğini sanarak fetva veren ne canlar gördük musallat taşı etrafında.
Onlarla, Biz ne rakıları karalara bağladık. Masaya dostça oturduk. Tartıştık. Her kadehten sonra en yakınımızda kim varsa onlardan başladılar. Eleştirdiler. Sattılar. Tanımadılar.
Biz onlarla yola çıktık. Yolun bittiğinin farkına dahi varmadık.
Biz, onlarla bir zamanlar duvarlara yazı yazdık. Afiş astık. Pullama yaptık. Aşk yaşadık. Paylaştık, Ama onlar hiç etrafımızda yoktular.
Her şeyin en doğrusunu bilenlerdi aslında, Yanlız onlar bilirlerdi, onlar konuşurlardı. Onlar karar verirlerdi. Onlar aslında zaten on kişiydiler.
Onlar yitip gitmişler, farkına vardığımızda biz dahi yitip gitmeye yüz tutmuş insanlar olmuştuk. Bizi kendilerine benzetmişlerdi,
Biz dahi kendimizi siyasi arenada bir bok sanıp daldan dal konarak pazarlık yaptığımızı sanırdık. Bizler aslında hep aynıydık. Pazar masalarında sadece mezelerden ibarettik. çerezdik.
Onlar varken on birinci olmak zordu.
Bizler beklide 11. ciy dik farkında olmadan.
Damarları karalara bağlamadan, Belki de biz damardık. Belki asıl güç bizdik ama farkında olmadan.
Gücü yettiğine liste peşinde koşanlar. Kendini meydanlarda her zaman üstün ırktan sanan sosyal demokratlar. 70 lik rakı devirimcileri, Sosyal rakı faşizminin etkisinde kalan hesap uzmanları. KDV dahi ödemeye gerek görmeyen çok aklı evvel maliyeciler gördük kendini adam sanan. Yaratıklardan ibaretti masalarımız,
Tuzlu erik tabaklarında aslında birer çekirdektiler.
Sonradan farkına vardık. Tuzlanmış eriğin tekrar fide olamayacağını.
Yani onların aslında bir bok olmadığını çok sonraları öğrendik.
Siz bu satırları okurken beklide bir isyanın, bir yeniden baş kaldırışın fantezisini okuyorsun. Hayır değil.
Çekilin artık aradan. Bırakın gençliğe. Yeniden yeni bir geleceğe. Bunu kabul edin artık. Yeni bir düşünceye, yeni bir atılım farklı bir siyasi çalışma, farklı bir yaklaşım her zaman hedeflerin iktidar olmak için günün tüm olanaklarından faydalanan. Gençlere, genç düşüncelere önünü açın artık.
Kabul edin artık. Yoksunuz. Sizin entrikalarınız artık yok.
Bizler artık bu oyunlarda artık yokuz. Bizi kullanamayacaksınız. Bırakınız bu Bizans oyunlarını.
Bu isyanımı beklide okuyucular anlamayacak. Ben sizler için yazmadım zaten, onlar yanı etraftaki on kişi için yazdım. Gençlere yol verin.
KUZEY GENÇLİĞİ GELİYOR
Hiç kimsenin farkında olmadığı. Genç pırıl, pırıl yüzler geliyor. Çalışmaları. Yaklaşımları, davranışları. İletişim güçleri. Örgütlenme anlayışları. Hedefleri. Doğru ve emin adımlarla ilerleyişleri.
Projeleri.
Yatırımları.
Analizleri.
Aktivitasyonları.
Kuzey’i kendi gözleri ile baktıklarında biz yaşlıların nasıl atıl olduğunun ön plana çıkışı. Ve gelişmelerden aslında nasıl haberdar olduklarını bilmenizi istiyorum.
Onlar, on kişi değiller. 11 kişi hiç değiller.
Yüzlerce kişi, hayatımda görmediğim bir şekilde bir bağlılık ve örgütlenme anlayışı içerisinde iktidarı nasıl ele geçiririz çalışmaları içerisindeler.
Mevki ve becerileri nisbetinde. Sosyal analiz ve yükselen yeni değer olduklarını sandığımız gençlerin, aslında farkında olmadığımız ve fırsat verdiğimizde bu insanların paylaşım. ve örgütlenmede, sahip çıkmada. Birlik beraberlikte kararlı tutumları ve hiçbir zaman kimsenin göremeyeceği ve tahmin edemeyeceği çalışma azimleri ve Sarıyer de siyasete başlarken, siyasetin Sarıyer den ibaret olmadığını ve KUZEY’ i tüm ülkede yaygınlaştırmak için çalıştıklarını ve bu uğurda nasıl örgütlendiklerini görmenin kaçınılmaz olarak farkına varmalıyız.
KUZEY YOLA ÇIKTI GERLİYORRR ,
Ve ben KUZEY PLATFORMU kurucusu Mustafa BALCI olarak böyle bir hızlı gelişmeye ve bilinçli büyümeye şaşırıyorum.
Gençler sizleri seviyorum. Yolunuz Açık olsun.
KUZEY Sizin eserinizdir.
Mustafa BALCI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)