Son Dakika Haberler
“width=“1293

Merhaba Kuzeyli Arkadaşlarım.

Merhaba Kuzeyli Arkadaşlarım.
Okunma : 1.119 views Yorum Yap

Kuzey Platformu olarak yapmış olduğumuz ve 2 yıl süresince devam eden gurubumuzun %100 CHP li oluşundan ve şimdi ilçe delege seçimi olacağından Siyasi harekat kararı verilmiştir.

İZELENECEK YOL.

Tüm KUZEY’in ayrılmadan birlikteliğidir. lakin aramızda hiç bir toplantımıza katılmamış ama kendini bizden birisi olarak gösterip ” aslında partimize uyguladıkları deklarasyonları sitemizde yayınladığımız kendilerini farklı bir gurup olarak lanse eden bir kaç lişi tarafından CHP KUZEY delegasyonunu etkilemek ve bunları ikna ederek liste oluşturmaya çalışmaktadırlar.”

Değerli arkadaşlarım.

Kuzey, ayrılmaz üstün niteliklere sahip. bulunduğu ortamı yönetme kabiliyetlerinden oluşmuş dostlarımızdan ve fikirdaşlarımızdan oluşmuştur. Şimdi yakın gelecekte CHP delegasyon toplantıları yapılacak ve Delege ve ön seçim delegeleri belirlenecektir.

Birlikteliğimiz ve kader birliğimiz neticesinde tüm “Kuzey toplantılarına katılan arkadaşlarımız ve Kuzey platformu içerisinde bulunan dostlarımız delege ve ön seçim delegesi olarak kaydedilmiştir”, Liste Kuzey Platformu Kurucusu olarak oluşturulmuş ve liste sizlere sunulacaktır.

Her Kuzey Platformu üyesi delege olarak yazılmıştır.

Önemli uyarı;

Ancak Mayıs. Haziran ayında yapılacak olan CHP ilçe kongresine talip olmak ve yönetime girecek arkadaşları belirlemek sizlerin talepleri doğrultusunda belirnenecektir.

Kuzey Platformu tüm Kuzeyde seçimlere tek liste olarak girmektedir.

Saygılarımla

Kuzey Platformu Kurucusu

,Mustafa BALCI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)